Pijeni 1 orë para se të flini. Djeg të gjitha yndyrat nga stomaku juaj, do të pastrojë trupin tuaj nga toksinat dhe vret qelizat e kan.cerit

Pijeni 1 orë para se të flini. Djeg të gjitha yndyrat nga stomaku juaj, do të pastrojë trupin tuaj nga toksinat dhe vret qelizat e kan.cerit.Barnat natyrale janë shumë më efektive sesa ato klasike dhe mund të shërojnë edhe sëm.undjet më të rënda si kan.ceri.
Përbërësit e kërkuar:
Një dorë majdanoz, 1 lugë të vogël me uthull të mollës, 1 limon, 1 lugë të vogël me kanellë, 1 lugë mjaltë, Gjysmë litër ujëm, per me teper ja si behet pergatitja dhe perdorimi i kesaj recete, duke k1ikuar meposht re,klamn shikojeni,viddeon.