Pijeni 1 ore para se te flini, dje.g te gjitha yndyrat sga stomaku juaj, dhe do ta pastroje trupin nga…

Prandaj, duhet të informoheni se kimioterapia nuk është alternativa e vetme.Këtë herë ne zbulojmë një il.aç natyral do të pastrojë trupin tuaj nga toksinatt dhe do t’ju ndihmojë të forconi imunitetin.

Ajo gjithashtu largon qelizat e ka.nc.erit dhe kjo do t’ju ndihmojë të humbni peshë shpejt.
Përbërësit e kërkuar:
Një dorë majdanoz
nje lugë të vogël me uthull të mollës
nje lugë të vogël me kanellë
nje limon, dhe nje mjalte.
Ja si behet pergatitja dhe perdorimi,k1ikko re’klamn dhe shikoje,viideon.