Përzijeni Bananen Me Këta Dy Përbërës Dhe Ju Kurrë Nuk Do Të Kolliteni Më

Një kollë është mjaft irrituesee dhe zakonisht është rezultat i virusevee. Kollitja afatshkurtër mund të jetë rezultat i ftohjeve të zakonshme, gripit, bronkititt, pneumonisë ose laringitit.

Nga ana tjetër, kolljet kronikee mund të shkaktohen nga pirja e duhanit, astmaa dhe përdorimi i disa ila.çeve.Sot, ne do të zbulojmë një il.aç shumë efektiv natyror që do të trajtojë shpejt kollen tuaj,Për të vazhduar lajmin e plotë dhe për ta shikuar videonn shtyypni ne re,klamn me poshtt.