Personi në foto sot është këngëtar i njohur, a po e njihni?

Këngëtari ka vite që është pjesë e skenës muzikore. Ai ka shumë këngë të vjetra hite të cilat mbahen mend edhe sot dhe dëgjohen mjaft shumë, si duket ai ka ndjerë nostalgji për rininë e tij.

Në llogarinë e tij ‘Instagram‘, ai kishte publikuar një fotografi kur ishte më i ri. ‘Para shumë viteve, behet fjale per Mahmut feratin, ja dhe disa foto tjera te tij ne te kaluaren se si dukej, shtyp meposht reeklaamn dhe shfaqen.