Përmirësoni shikimin dhe ndihuni 15 vite më të rinj me këtë recetë fantastike të bërë në shtëpi

Ky il.aç është shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t’u bërë. Do t’ju ndihmojë të përmirësoni shikimin tuaj dhe gjithashtu mund t’ju ndihmojnë në rastin e miopise.

Gjëja më e mirë për këtë il.aç,Eshtë e lirë, e sigurt dhe natyrale.

Përbërësit:
3thelpi hudhra
200 gram vaj liri,
10 lugë gjelle mjaltë,
4 limona.
Përgatitja dhe përdorimi, ja si behet,k1ikoje posht re;klamn dhe n’diqni pamjet.