Perlot Gruaja, Pas 11 vitesh martesë Burri nga Kukesi mbrëmë më kërkoi të bëja diçka që dhe.mb shumë…!!

Gjithmonë ka qenë i rëndë në komunikim, por e kam duruar sepse unë e dashuroj burrin time.Para 11 viteve kisha dhe raste të tjera për të zgjedhur, me poste e me shkollë, por zgjodha burrin vetëm sepse më ngjiti zemra që kur e pashë në një fotografi. Ai atë kohë jetonte në Kukës, unë e mora këtëj dhe e bëra me dokumenta.

Por me kr izën që ka kaput vendin në vitet e fundit, ai herë ka pasur punë e herë jo. Po ashtu edhe unë.Kemi qenë të dy të rënduar, si emocionalisht ashtu edhe ekonomikisht. Kjo situatë më ka shkaktuar edhe d.epresion, e zënkat me burrin vitin e fundit kanë qenë edhe për copën e djathit.

Por prapë them se e dua dhe një martesë është përgjithmonë! Divorci nuk është zgjidhje! Burri më tha se dëshiron të ndahet sepse ndjehet prej shumë kohësh i vetmuar.Do ta nisë jetën pa mua sepse kështu po lëndohemi të dy.

Jam e lënduar se si mund të përfundojë kështu martesa jonë? Vërtet nuk kam qenë shumë e dashur këto kohë, por as ai nuk ka qenë.Çfarë më këshilloni, ta pranoj ndarjen?Nuk preferoj as të lutem, sepse një kthim i tillë do të ishte vetëm për hatrin tim…Jam e lënduar dhe akoma më shumë ndjehem bosh…”, shkruan ajo.