Perhajr na qofte/ Nuk ka shqiptar qe nuk iu gezua ketij lajmi fantaastik, qe dha Merkel

Përhajr na qoftë / Nuk ka shqipëtar që nuk iu gëzua këtij lajmi fantastik që dha Angela Merkel.

Kancelarja gjermane, Angela Merkel eshte prej politikaneve me te preferuara te popullit shqiptar,hape-marketingun,dhe ndiiq-videonn, per shkak te mbe shtetjes se saj te vazhdueshme per Kosoven dhe pro cesin e liberalizimit te vizave per qytetaret e saj. Merkel se fundmi e ka dhene nje l’ajm te madh ku ka treguar se liberalizimi i vizave per qytetaret e Kosoves do te ndodh se shpejti.