Përhajr na koftë! Nga sot vlen për qytetarët që udhëtojnë drejtë Gjermanis

Përhajr na koftë! Nga sot vlen për qytetarët që udhëtojnë drejtë Gjermanis.

Qytetarët që udhëtojnë nga Kosova në Gjermani, nga sot do të kenë mundësi të bëjnë testímin për Co viid-19 në të gjitha aeroportet e Gjermanisë.
Sipas Ambasadës së Kosovës në Gjermani, ky vendím është marrë sot nga ministrat e Shëndetësisë së 16 Landeve të Gjermanisë në koordinim me Ministrinë Federale të Shëndetësisë së Gjermanisë,k1iko-posht, dhe shikoo-videon.