Për Herë Të Parë, Xhemi Shehu Publikon, Foton E Burrit Bashkë Me Dy Djemtë: Kohë Me Familjen..


Xhemi Shehu është munduar për kaq vite që jeta e saj private të jetë vetëm e saj dhe partneri i moderatores është cilësuar gjithmonë në media si “mis terioz”.Xhemi është nënë e dy djeve të cilët së fundmi nuk i ka mbajtur edhe aq të fsh ehtë sa më parë.

Për Herë Të Parë, Xhemi Shehu Publikon, Foton E Burrit Bashkë Me Dy Djemtë: Kohë Me Familjen..Madje, moderatorja e cila kurrë s’ka ndarë një foto të bashkëshortit të saj, e ka bërë “zemrën gur” së fundmi.

Në një postim në InstaStory, Xhemi ka treguar se e ka kaluar ditën me familjen dhe nga larg ka fotografuar bashkëshortin e saj.