Për herë të parë tregohet data, ja kur merr fund pan/demia e Ko vi d…(Foto)

Më në fund ka një datë të parashikuar për fundin e pan demisë,Në muajin maj të vitit të ardhshëm pritet që kjo situatë të marrë fund.Arsyet pse në maj do të shuhet pan demia, janë tre. Së pari shtimi drastik i infe ktimit të njerëzve, ka bërë që vir usi të depërtojë tek një pjesë e madhe e popullatës.

Por thuajse të gjithë ekspertët bashkohen në mendimin se kjo shifër në të vërtetë është shumë herë më e lartë. Sipas tyre, deri tani është infe ktuar të paktën 10 deri 20 për qind e popullsisë së botës e ndoshta edhe më shumë.Muajt e dimrit janë të vështirë dhe numri i të infe ktuarve po sheh vetëm rritje.

Ndaj deri në maj, mund të realizohet imuniteti i tufës edhe pse ndoshta jo në nivelin 60 për qind. Nga ana tjetër, va ksina që pritet të shpërndahet në dhjetor, do të imuniizuar miliona njerëz të tjerë.Ai parashikoi që jeta në Shtetet e Bashkuara Amerikës pritet të kthehet në normalitet rreth majit të vitit 2021,ditorja.