Për herë të parë linndi kur ishte 13 vjeeçe, njihuni me gruan që ka 21 femiije…(Foto)

Për herë të parë linndi kur ishte 13 vjeeçe, njihuni me gruan që ka 21 femiijee.

Familja më e madhe në Britani do të rritet edhe më shumë, pasi mamaja e 21 fëmijëve, Su Redford, do të bëhet gjyshe sërish. Në faqen e familjes në Fb ata thanë: “Çfarë viti em ocionues do të jetë me lindjen e fëmijës sonë në 6 javë dhe nipit në sht ator. Urime Milli! Do të jesh një mama e shkëlqyer.”

Milli ka lindur në vitin 2001 dhe bën 19 vjeç në gu sht. Mamaja e saj, Su, pati sht atzëninë e parë në moshën 13 vjeçare. Ajo tashmë ka 21 fëmijë. Çifti shp enzon 30.000 paundë në vit për fëmijët e tyre. Familja ka v uajtur dhe një tr agjedi, pasi në vitin 2014, fëmija i tyre Afli, v diq pak pas lindjes.