Për herë të parë ballë për ballë, Andi ka dy fjalë për Tean

Ish-konkurrentja e Për’puthen, Tea Trifoni ndodhet sot përballë Shqipe Hysenajt në rubrikën “Trotuar” në “E Diell”.Shqipja nuk i ka ndalur aku’ zat për Tean, duke theksuar se: “nuk do t’i harroj kurrë çfarë më ke bërë”.

Të ftuar në studio janë edhe ish-konkurrentët e tjera, Andi Shehu dhe Ana Kauri. Kjo është dalja e parë bashkë në një emision për Tean dhe Andit pas ska-ndalit.

“E shikoj naive se sheh anën pozittive të gjërave, prandaj del ajo geenjeshtra që do ta mbulojë, pasi kërkon t’i largoje gjërat.

Është e vërtetë, sepse i ka nxjerrë të vërtetat të gjitha, por naivitetti e ka peenguar”, tha Andi për Tean,shkruan ditorja.