Pë.rpla.sje fizike në studio/ Ja çfarë ndodhi në emisionin e Ardit Gjebreas (Video)

Tek e E Diela Shqiptare ka marrë pjesë Lumturia dhe Kaso të cilët janë kunetër dhe kanë ardhur të zgjidhin një çështje mjaft de likate.

Lumturia ka 5 motra dhe një vëlla. Vëllai dhe një nga motrat e saj vu aj në nga shëndeti mendor. Motra është shtruar në sp italin psi kiat rik të Vlorës, ndërkohë Ardiani është vu ajt ës i dë nim it në bu rg un e Za harisë në Krujë.

Lumturia nuk është e qetë për këtë fakt dhe sot në se ancë kishte thirrur motrën e saj Mirësie e cila kishte kujdestarinë e të vëllait dhe ja kaloi motrës tjetër Nerencës, që e ka futur vëllain në b u rg duke pretenduar se është bërë ag re siv.

Në këtë se ancë u paraqit Kaso, burri i Mirësisë sepse ajo nuk kishte mundësi. Lumturia e cila jeton në Itali kërkon që kujdestarinë e të vëllait ta marrë sërish Mirësia dhe vetë ajo do e ndihmojë financiaris ht dhe me çdo gjë që i nevojitet.