Paska ndodhur dhe kjo, Ledjana paska qarë me të madhe, Ndihem shumë keq, nuk e..

Prime i djeshëm ishte plot të papritura, që nga largimi i Anës, përjashtimi i Erit dhe Dorit dhe hyrjes së Aristelës Pikërisht përj’ashtimi i Erit pas she’ rrit me Dorin.

Preku Ledianën e cila tha se ndihej disi faj tore për këtë. Në prapaskenat e primet dje, ajo tha: Mu hodh aku’ za në një moment që kamerat ishin fikur.

Se Antonela më tha që ti je fajtore se pranove kërcimin me Mevlanin. Mua s’më pelqeejne që njerëzit ndryshe bëjnë kur kamerat janë fikur dhe tjetër kur janë ndezuur,ditorja.