Pasi U Njohët Me Djemtë, Tani Njihuni Me Nusen Bukuroshe Të Vlora Dumoshit

Vlora Dumoshi është një nga gratë më të suksesshme në vendin tonë.
Vlora ka dy djemë, Rronin dhe Rrapin, të cilët qe sa kohë janë duke ndjekur studimet në master në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Ajo nuk ka vajzë dhe mungesën e vajzës siç duket po ia zëvendëson reja e saj, e fejuara e Rronit, Lyra, për të cilën Vlora ka thënë shumë fjalë të veçanta,duke shtyp posht videon e re!klams, shikoni fotot.