Pasi Ta Lexoni Këtë, Ju Kurrë Më Nuk Do T’i Shkulni Qimett E Hundës

Ekzistojnë dy lloje të qimeve të hundës që janë thelbësore: ato që mund të shihni dhe dëshironi t’i hiqni të quajtura vibrissae, dhe qilimat mikroskopike, të cilat janë përgjegjëse për filtrimin e mukusit dhe lëvizjen e tij në pjesën e prapme të hundës, ku mund të hyjë në stomak.

Vibrissae janë përgjegjëse për të mbrojtur hundën nga mbeturinat më të mëdha që tentojnë të hyjnë gjatë frymëmarrjes, por ja arsyeja pse nuk duhet ti hiqni ato,shtypeni re’klamn dhe n’diqni,viideon.