Pasi la gruaan me dy femijee, do martohet me Fjolla Morinën, habit biznesmeni me deklaratën: Kam gjetur…

Do të vijë koha kur këta gazetarë jo-profesionista do të ndiqen penalisht për këtë vepra të padrejta. Por e vërteta është kjo.

Unë tani kam jetën time dhe jam më i lumtur se çdo herë në jetë sepse kam gjetur shpirtin tim binjak, njeriun e zemrës sime me të cilën se shpejti do të martohemi.

Fëmijëve të mi nuk do t’u mungojë asgjë në botë, as dashuria ime dhe as e familjes sime. Të gjithë atyre që flasin dhe paragjykojnë pa dije, iu urojmë që të gjeni edhe ju fatin e jetës që më në fund gjeta unë”, kjo eshte deklrata e biznesmenit nga Kosova Fisnik Syla.

Duket se lidhja me Fjolla Morinen e ka bere ate me te sigurt se kurre se do nje martese dhe nje jete te re me te.