Pas shumë vitesh rikthehet në ekran Aida Shtino, ja ku do e shikojmë

“Mendo për Mua” është emisioni i cili do të nisë nga e hëna e ardhshme, në orën 21:00 dhe do të rikthejë pas një periudhe të gjatë pauze gazetaren e njohur. Emisioni do të drejtohet nga gazetarja, Aida Shtino, e njohur për temat sociale që ka trajtuar ndër vite.

Shtinon do e shohim dhe do të jetë një zë për ata që nuk kanë, një dorë e shtrirë për ata që nuk kanë mundësi zgjidhje dhe një zemër e hapur për të gjithë ata që duan të jetojnë si të tjerët.