Pas serialit, do te beefasoheni, si ka perfunduar Azra (Foto)

Alina Boz është aktorja shumë e pëlqyer turke.Me rolet e saj arriti të ketë sukses të madh si në publikun turkk ashtu edhe në atë të huaj.
Në publikun shqiptar, u bë i njohur me rolin e ‘Azrës’ në serialin ‘Mos ma lësho dorën’. Pas përfundimit të serialit duket se Azra ka ndryshuar shumë në pamje.
Ja dhe si duket ajo tani, k1íkko nre’klamn dhe menjeher, shfaqett fotoja.