Pas prekjes me Ko vid, kjo është gjendja e Cimes tani

Aktori i njohur i humorit, Rasim Thaçi-Cima ditë më parë u infe’ ktua me ko vi d,Ai po qëndron në Qendrën Kli’nike Universitaree të Kosovës, ku edhe po trajtohet.

Ishte e bija e tij dhe këngëtarja e njohur Adelina Thaçi, e cila kërkojë nga vullnetarët për dhurimin e pla-zmes, e cila pas pak orësh u siguruar.

Së fundi, vet Adelina ka publikuar një fotografi, “Gjendja e babait ka përmirësime, sepse me kalimin e kohës ko vi d,është forcuaar, kurse kujdesi jonë është dobeesuar.

Duhet ta keni kujdesin maksimal, jo të prisni të ju prek te më të dashurit tuaj.Është bërë kohë e gjatë, disa kanë ende dilema krejt jemi lodhuur, eshte shprehur ajo.