Pas ndarjes nga Roberti, Nora Istrefi bëhet “nuse” (FOTO)

Pas shumë thashethemeve e konkluzioneve duket se ndarja u bëri mirë edhe Norës, po ashtu edhe Robertit.
Ata nuk e kanë ndalur aktivitetin në muzikë, madje kanë realizuar këngë e kanë mbajtur mbrëmje muzikore. E sonte ajo ka befasuar me pamjen. Me një grim më rëndë ajo duket shumë ndryshe, kurse bukuria dhe fustani i bardhë i saj mori gjithë vëmendjen,hape re,klamn mēposhtë dhe shikoje foton e saj.