Pas ndarjes me Norën, Roberti bën deklaratën tr.onditëse për Tunën dhe Patrisin: “Un me ata nuk…

Robert Berisha, në një intervistë të dhënë së fundmi, ka deklaruar se nuk do flasë kurrë me kunatën e tij Tunën, bashkëshorten e vëllait Patrisit.“Unë me Patrisin kemi qenë dhe jemi shumë mirë. Çdo gjë është në rregull, Patrisi është në Amerikë dhe i bëra sur prizë shkova atje ku ishte me punë. U gëzua shumë.Por Tuna eshte ajo e cila me ka…je deklarata e ploté,shtypp nreeklamn dhe n’diqni videeon.