Pas kaq vitesh Meda ndryshon stilin e flokëve, nuk do ta njihni, ja si duket tani

Pas kaq vitesh Meda ndryshon stilin e flokëve, nuk do ta njihni, ja si duket tani. Meda është ndër këngëtarët më të dashur për publikun tonë. Ai është i pranishëm në shumë ahengje familjare.

Ai është shumë aktiv edhe në rrjetet sociale, me postime të ndryshme. Në foton e fundit ai shihet se ka ndryshuar stilin e flokëve dhe po duket shumë ndryshe, met vertet ai tani me stilin e ri dukett shume me ndryshe, percjell ditorja.