Pamje të rralla: Ja si dukej Remzije Osmani kur ishte Nuse! (FOTO)

Pamje të rralla: Ja si dukej Remzije Osmani kur ishte Nuse. Këngëtarja e muzikës popullore, Remzie Osmani është njëra nder favoritet për adhu ruesit e muzikës së saj. Ajo aktualisht është në xhirime të këngëve dhe bashkëpunimeve të reja për festat.

Remzie Osmanin, jemi mësuar tash e sa kohe ta shohim të ve shur e të rregulluar mirë deri në detajet e fundit.Po nëpër rrjete sociale tash e sa kohë qarkullon një fotografi.

Në kohën kur Remzia ishte e re dhe e v eshur ne rroba tradici onale si nuse. Në këtë foto ajo shihet përkrah djalit të saj Hamzes dhe vajzës Rioles.

Remzie Osmanin, jemi mësuar tash e sa kohe ta shohim të ve shur e të rregulluar mirë, transmeton ditorja.