Pamje të nxe.hta nga shtr.ati, kështu nuk e keni parë Xhensila Myrtezajin…

Pamje të nxe.hta nga shtr.ati, kështu nuk e keni parë Xhensila Myrtezajin.

Xhensila Myrtezaj prej kohësh ka dal pak sa nga stili i saj i baladave dhe jemi mësuar ta shohim edhe si “vajzën e keqe”.Kështu ndodhi edhe në klipin e saj të fundit “Panorama” në bashkëpunim me Ardian Bujupin i cili po rezulkton një sukses.Pasi Xhensila vendoi t’i “qëras” ndjekësit me disa foto prov okuese. E veshur me fustan të shkurtër me pika Xhensila ka pozuar mbi krevat,k1ikojee-re.klamn, dhe hapen-pamjet.