Pamje rrëqethëse nga Bejruti, babai përpiqet ta shpëtojë fëmijën (VIDEO)

50 të vde kur dhe mbi 2700 të plag osur, ky është bilanci i raportuar deri më tani nga shpërthimi i ndodhur në kryeqytetin e Libanit, BejrutPamje të shumta janë duke qarkulluar këto minuta në rrjete sociale. Në një prej tyre shikohet një baba i pushtuar nga paniku i cili bën gjithçka për të mbro jtur djalin e tij të frikësuar.

Babai shihet teksa përqafon të birin për ta qetësuar, por kur e sheh që dridhjet shtohen akoma më shumë si pasojë e shpërthimit, ai e fut nën tavolinë dhe me trupin e tij e kthen si mburojë për të.
Në Bejrut kanë ndodhur të paktën dy shpër thime të fuqishme.