Paguhet 20 mijë euro në muaj, por nuk e dëshiron askush këtë vend pune, ja arsyeja

Paguhet 20 mijë euro në muaj, por nuk e dëshiron askush këtë vend pune, ja arsyeja..

Ju do të mendonit se nuk do të ishte e vështirë që doktorë nga e gjithë bota do të shprehnin gatishmërinë.

Që të punojnë në një vend të bukur të Zelandës së Re, në Tokoroa. Dhe kjo bindje gjithsesi do të shtohet kur bukurisë ia shtojmë edhe kushtet që ofrohen për një vend të tillë të punës.E përfitimet janë: rreth 20 mijë euro në muaj, pa punë gjatë natës, e as në fundjavë, me qira të vogël, katër ditë pune, 12 javë pushim në vit.

Paguhet 20 mijë euro në muaj, por nuk e dëshiron askush këtë vend pune, ja arsyeja Por, përkundër këtyre kushteve, një doktor që gjendet tashmë atje nuk ka mundur të gjejë “zëvendësimin” e tij.Madje në katër muajt e fundit ai nuk ka marrë ndonjë “përgjigje interesi”.