Pacientteve me korr onavirus s’u lejohet telefoni, shpe rthen Aida Shtino: A keni fëmijë ju të pashpirtt? Populli do u…

Pacientteve me korr onavirus s’u lejohet telefoni, shpe rthen Aida Shtino: A keni fëmijë ju të pashpirtt? Populli do u.

Shqipëria është duke kaluar një situatë të vështirë përsa i përket pandemisë së korr onavirusit.Hapeni-ree.klamn, dhe ndiiq-videon, e Aidas.Numri i rasteve po rritet ndjeshëm dhe shifrat e paci entëve të shtruar në spitale janë të frikshme.
E megjithëse situata përcillet si e tillë, ka sërish dyshime mbi sëmu.ndjen dhe sesi ajo po trajtohet nga autoritetet shëndetësore.

Lidhur me këtë ka reaguar edhe moderatorja dhe gazetarja e njohur Aida Shtino. Përmes një postimi në Facebook, ajo akuzon fort autoritetet shëndetësore, duke nisur nga Manastirliu e deri te mjekët për trajtimin që po i bëjnë pacientëve. Shtino ngre pyetjen se pse pacientëve nuk u lejohet telefoni brenda spitaleve për të folur me të afërmit e tyre?

Ajo paralajmëron se mjekët dhe MSH do të përballen shumë shpejt me zëmërimin e qytetarëve të cilët po humbin të afërmit e tyre dhe sipas Shtinos askush nuk do mundet t’i ndalë.