Onkologët: Ndaloni së përdoruri këto 8 ushqime, janë provuar se shkaktojnë ka.ncer…(Foto)

Ka, nceri është një grup kompleks i semundjevee,shkaktarët e të cilit janë të shumtë.

Shkaqet e njohura të ka ncerit përfshijnë gjenetikën, faktorë e jetesës si përdorimi i duhanit, dieta dhe aktiviteti fizik, infeksione të caktuara, ekspozimet mjedisore ndaj kimikateve të ndryshme, rrezatimit dhe shumë të tjerë.

Por ja cilat jane 8 ushqimet kryesore, per me teper k1ikojeni meposht rek;lamn dhe n’diqeni,viideon.