Nxjerr foton duke,Robert Berisha i thyen zemrën Norës, ja çfarë bëri

Nxjerr foton duke,Robert Berisha i thyen zemrën Norës, ja çfarë bëri.

Robert Berisha dhe Nora Istrefi kanë thënë se ruajnë marrëdhënie të mirë, e se shkau i ndarjes ishte konsumimi i dashurisee.

Megjithatë respekti për ish-çiftin ende vazhdon.Robert Berisha ka publikuar një foto ku në fokus është parakrahu i tij i majtë, vend ku kishte bërë tatuazh edhe emrin e Nora Istrefit.Berisha ka punuar një tjetër mbi të, për t’i humbur vëmendjen.