Nusja tenton të bëjë shaka në ditën e martesës, por gjithçka i kthehet përmbys

Një nuse në Turqi ka dashur që ti bëjë një shaka bashkëshortit të saj të ardhshëm, dhe ka takuar para personin që do ti martonte duke i treguar për shakan që dëshironte të bënte dhe kishin rënë dakord.

‘Hayir’ në turqisht do të thotë jo, ‘Evet’ do të thotë po.

Në momentin që punonjësi i gjendjes civile do të pyeste nusen se a dëshiron që të martohesh ai do të shprehej ‘Hayirilisiyla evet’, që do të thotë po me ‘hajr’, por që fillimisht të duket sikur do të thotë jo. Video

Punonjësi i gjendjes civile ja ka treguar të gjithë ngjarjen dhëndrit dhe në momentin që nusja do të përgjigjej ai është çuar nga tavolina dhe është nisur për të dalë jashtë duke thënë se fatkeqësisht kjo martesë nuk mund të bëhet.

Dhëndri më pas ka filluar të bërtas se çfarë po ndodh këtu, dhe nusja ka mbetur e detyruar që të tregojë shakanë, “Por, unë i kisha thënë atij”, ka thënë ajo teksa me zi po mbante lotët.

Më pas punonjësi i gjendjes civile është kthyer për në vendin e tij dhe ajo e ka kuptuar që asaj i kishin luajtur lojë.

Pasi gjithçka ka përfunduar ajo ka marrë certifikatën e martesës dhe ka filluar që të fluturojë nga gëzimi.