Nusja shkodrane i luajti mend me tr adhti/ Burri i nxjerr videon në mes të dasmës, e tu rpëroi fare


Ajo që mund të konsiderohet si dita më e veçantë në jetë u kthye në një nga ditët më të tm er rsh me për një çiftit të sapomartuarish.

Gjatë festës, protagonist u bë një nga të ftuarit i cili kishte siguruar një video, ku shikohej gruaja e sapomartuar me burrin e motrës së saj e cila ishte shtat zënë.

Kaseta ishte pothuajse 5 minutëshe dhe ajo u vendos në një ekran të madh gjatë ceremonisë martesore, ishte menduar paraprakisht një gjë e tillë me qëllim për të pos ht ëru ar “gruan t ra dh tare”.

Pamjett e publikuar po bën xhiron e botës, në të shihet çifti i cili ishin vendosur pranë njëri tjetrit dhe po shikonin në praninë e familjarëve dhe miqve filmimet e viideos.Në momentin e fundit të filmimeve burri i thotë gruas së tij “A mendove se nuk e dija?”, ndërsa gruaja u kundërpërgjigj duke hedhur buqetën e luleve që mbante në dorë në drejtim të partnerit të saj,ditorja.