Nusja po bënte fotot e dasmës me fustan të bardhë, plas sh përt himi në Bejrut. Të gjithë largohen me vrap (Video)

Nusja po bënte fotot e dasmës me fustan të bardhë, plas sh përt himi në Bejrut. Të gjithë largohen me vrap,per me teper,kl1ikojeni-ree.klamn, dhe hapet-vdiideo.

Videoja e një nuseje që bënte “albumin fotografik” të dasmës së saj në momentin kur në Liban ndodhi shpërthimi i madh, kanë pus htuar rrjetet sociale.
E veshur me vello të bardhë dhe me lule në duar, e reja pozon para kameras deri në momentin që toka dridhet duke bërë që ajo të vrapojë pa e mendur disa herë në mënyrë që të shpëtojë jetën e saj.

Bejruti është kthyer në një qytet fant azmë, pasi ditën e djeshme në kryeqytetin Libanez, ndodhi një shpërthim i fuqishëm. Shkak i kësaj katastrofe është bërë shp ërthimi i 2 ,750 ton nitrat amoniumi që ishin ruajtur në një mënyrë të pasigurt në një depo për plot gjashtë vite. Deri më tani raportohet për 78 vik tima dhe mbi 4 mijë të plagosur.
Ndërkohë ,nën rrë noja ndodhen edhe shumë persona të tjerë. Presidenti i Libanit, Michel Aoun ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme.