Nusja ndjen diçka tek vello, kthehet dhe mbet me gojën hapur kur e sheh…

Për shumë njerëz, dita e tyre e dasmës është shumë e rëndësishme dhe ata përpiqen të organizojnë çdo hollësi të vogël.Vendi i kremtimit, ushqimi, lulet, veshjet. Për më tepër, fakti se diçka e ke.qe mund të ndodhë me fustanin është, natyrisht, makthi më i k.eq i çdo nuseje.

Pra, le të përpiqemi të imagjinojmë surprizën e kësaj nuseje të bukur braziliane, Marilia Pieroni, kur në mes të ceremonisë zbuloi se kishte një qen, i cili po flinte në velin e saj.Reagimi i saj? Më i miri në botë.

Marilia dhe Matheus Pieroni u martuan në Sao Paulo, Brazil. Dita e dasmës së tyre ishte me st.uhi, por moti i k.eq nuk mundi të pris.hë gëzimin dhe të largojë buzëqeshjen e tyre.Nusja shkëlqente.Papr.itmas, një mysafir i papritur u shfaq në skenë dhe ra në gjumë në velin e nuses.

Ishte një qen i h umbur që kishte hyrë në kishë për të marrë strehim nga shiu dhe kishte arritur të gjejë vendin më të mirë për t’u ulur dhe fjetur, velin e nuses.Marilia nuk u zemë.rua aspak, përkundrazi, mendoi se ishte një surprizë e ëmbël dhe vendosi ta linte të qëndronte atje.