Nusja e Medes prezanton Vëllaun, Ja sa shumë ngjajnë

Nusja e Medes prezanton Vëllaun, Ja sa shumë ngjajnë. Nusja e Medes prezanton vëllaun, qenkan si dy pika uji, Nusja e Medes Luljeta postoi një fotografi më vëllaun e saj, Ajo prezantoi vëllaun e saj ndërsa duket që kanë mjaft ngjashmëri mes vete.

Luljeta është mjaft aktive në rrjete sociale ku shpesh poston fotografi me gjithë familjen, ja dhe fotoja e tyre ku duken se bashku dhe shume te lumtur, percjell ditorja.