Nusja: “Çdo ditë mendon se burri i saj është në punë..” Vajza që h umbi kujtesën, qan sa herë ia kujtojnë se…

Sipas medieve të huaja, bëhet fjalë për Veronika Mescheryakova, 29 vjeçe, e cila vuan nga një formë akute e porfirisë, një çrregullim gj aku që mund të shkaktojë humbje të kujtesës dhe simptoma të tjera, duke përfshirë dhimbje të forta dhe prob leme të frymëmarrjes.

Një operacion për të lehtësuar simptomat e saj para disa vitesh nuk arriti ta ndihmonte dhe ajo tani ka humbje afatshkurtër të kujtesës dhe gjymtyrë të paralizuar, Për shkak të gjendjes së saj, Veronika nuk mban mend se bashkëshorti i saj ka kërkuar div orc në nëntor të vitit të kaluar.

Si pasojë, ajo çdo ditë mendon se burri i saj është në punë, por kur nuk kthehet në shtëpi gjatë natës, nëna e saj duhet t’i tregojë përsëri për div orcin, duke e lënë të shqetësuar. Veronika, nga Kazani, Rusia, thuhet se bërtet vazhdimisht për dashurinë e saj të humbur. Gjithsesi, arsyet e ndarjes së burrit të saj të paidentifikuar ende nuk u bënë publike.

Mediat lokale raportojnë se nëna e saj po e ndihmon të ri-mësojë se si të ecë dhe se mamaja e kujdesshme shpreson se Veronika do të lidhet një ditë me ishin e saj. Porfiria është një grup i çrregullimeve në të cilat trupi nuk është në gjendje të pastrojë përbërësit organikë të njohur si porfirina, të cilat pastaj ndërhyjnë në opera cionet normale të sistemit ner vor dhe lëk urës,ditorja.