Nuk u besoja dot syve kur pashë atë që i bënte i dashuri im shoqes që e kam si motër

E shihja që i dashuri im bënte shumë shaka me të, diskutonte madje i fliste në rrjetet sociale. Por mundohesha ta mirëkuptoja…Madje unë vetë i shprehesha gjithmonë se sa e doja shoqen, sa e mirë ishte, sa e bukur, etj, etj… Shoqja pa të keq e pyeste shpesh të dashurin tim për ndonje informacion.

Pasi ky i fundit studion për IT dhe ky në muhabet e sipër fillonte me shaka derisa një ditë i flet pa asnjë qëllim dhe normalisht u ndjeva keq sepse dyshoja diçka. Kjo gjë u përsërit dhe ca herë të tjera deri sa nuk durova dot më dhe ja shpreha të dashurit dyshimin… Qaja, bër tisja, ndërsa ai mundohej ta fshihte ndjenjën për të, duke më thënë se kjo ishte thjesht imagjinata ime.

Nga njëra anë e prisja nga njëra anë jo…Se mendoja kurrë se do ja shprehte…Me pak fjalë gënjeja veten i besoja! U trondita shumë…Nga një anë mami nga tjetra i dashuri… S’dija ç’të bëja, s’dija ..U demoralizova komplet… Nuk durova dhe ja tregova të dashurit…E pranoi fajin sepse kisha prova dhe më kërcënoi me jetën e tij…Isha gati ta lija…S’doja t’ja dija më për asgjë… Më ka ardh në shtëpi, më lutej, madje më tre mbte.

Më thonte se nëse do e lija do vdi s te…I kërkova kohë… I thashë do rrimë si shokë…Pranoi, po vetëm qante… mS’munda të duroja sepse e doja shumë dhe e fala.