Nuk po njihet me ‘Xhenku’, kaq shume ka ndryshuar pas serialit

Alp Navruzz është aktori që po bën bujë të madhe në kinematografinë turke.
Suksesi i tij i madh depërtoi edhe jashtë kufijve turkk.

Hapee posht rek’lamn dhe shfaqet,fotoja.
Ai u bë shumë i pëlqyer edhe në publikun shqiptar ku u bë i njohur me rolin e ‘Xhenkut’ në serialin ‘Mos ma lësho dorën’. Pas përfundimit të serialit duket se Xhenku ka ndryshuar shumë në pamje dhe mezi po njihet.