Nuk mbahet me Beatrix, Flet menjeher ‘Javen tjeter un do dal dhe..

Nominimet shkaktojnë gjithmonë pakënaqësi në shtëpinë e Big Brother, Këtë javë të nominuarit janë Iliri, Einxhel dhe Dagz. Mirëpo ky i fundit duket se ka meerzitur edhe Beatrix, e cila ka deklaruar se nëse Dagz largohet do të dalë edhe ajo.

Dal me ty javen tjeter, u shpreh Trixa. Ndërkohë që u largua nga dhoma ku po qëndronin së bashku. Më tej, Dagz u shpreh se ku e dinë ata që do të largohet, kur janë edhe dy të tjerë në nominim. Se si do të shkojë puna e nominimeve javën e ardhshme mbetet për tu parë.

KJo nuk është hera e parë që Beatrixi thotë se do dalë nga shtëpia, sa herë mërzitet dhe sa herë deb aton me Donaldin, thotë që do dalë, por si përfundim sdel.