Nuk keni parë asgjë! Shikoni vilën e Shkelzen Berishës dhe Armina Mevlanit (Pamje)

Nuk keni parë asgjë! Shikoni vilën e Shkelzen Berishës dhe Armina Mevlanit.

Deri më sot, nuk ka dalë asnjë që të ketë vilën dhe shtëpinë më të bukur sesa djali i ish-kryeministrit Sali Berisha.

Me të vërtetë, vila e Shkelzen Berishës, ku jeton me Armina Mevlanin, është një pallat mbretëror.Vila e tyre ndodhet pranë vilës së Samir Manes dhe është vila e vetme, që e konkurron atë të Manes. Ndërsa vite më parë dolën dokumentet se kjo vilë i përket Shkëlzen Berishës, por djali i Berishës deklaroi se kjo shtëpi është me qira dhe këtë e vërtetonte bashkë me një dokument, ku thuhet se qiraja kushton 2 mijë euro.