Nuk ka Shqiptar që nuk i gëzohet këtij lajmi qe sapo e tha Angela Merkel për Shqipërinë

Kancelarja gjermane Angela Merkel i ka nisur një letër kryeministrit Rama ku i shpreh ngush ëllimet për tërmetin që ka pr ekur Shqipërinë. Ajo shkruan se Gjermania dhe Bashkimi Evropian do t’ju mbështesin në këtë kohë të vësh tirë. Kancerlarja e Gjermanisë, Angela Merkel, ka vënë në lëvizje mekanizmin e ndihmës në emer gjencë për Shqipërine, gjithashtu ajo ka thene qe do ta beje edhe nje…per me teper shtypenii re’kklamn dhe hapet viideo, deklarata e saj.