Nuk ju duhen me viza pune për të shkuar në Gjermani, tani ju mjafton të plotësoni vetëm këtë kusht

Sot po degjojme shpesh se te gjithe duan te shkojne ne Gjermani ndaj ky eshte nje lajm i mire qe pritej me interes nga shume.

Shtyp ne katrorin e re’klams dhe hapen,detajet.
Tashmë nuk do t’ju duhen më viza pune për të qëndruar në Gjermani, por mjafton veç një kontratë pune. “Partitë e koalicionit në Gjermani kanë rënë dakord për një projektligj të ri që do të lehtësojë mundësitë e emigrimit për punëtorët e vendeve jo anëtare të BE-se”, njoftuan mediat vendase atje.