Nuk është vetëm këngëtarë, A e keni ditur se Sinan Vllasaliu ka edhe një biznes kaq të…

Këngëtari Sinan Vllasaliu tash e një kohë krahas aktivitetit muzikor ka edhe disa biznese, me theks të veçantë përtej oqeanit.

Pas masave të shpallura si preventivë ndaj virusit korona, së fundmi është hapur sipërmarrja e Vllaslaiut përtej oqeanit. Bëhet fjalë për restorantin me emrin e nipit të tij.

Janit i cili mirëpret klientët pas rihapjes në Te-xas. Ky restorant menaxhohet nga vajza e këngëtarit të njohur dhe bashkëshorti i saj.