Nuk E Pranuan Se Ishte 10 Vite Me E Madhe, Dalin Fotot E Dasmës Së Ish-Nuses Të Sali Berishës. Isha E…


Sadije Berisha, ish-gruaja e Shkëlzen Berishës, i është rikthyer viteve të rinisë dhe në profilin e saj në Facebook ka publikuar foto nga martesa e saj e parë, kur ishte vetëm 20 vjeçe.

“Nëna ime vetëm më dha disa fotografi shumë të vjetra. Pas në kujtesë… Kjo është ajo foto nga një martesë tradicionale, “me shkuesi” (myslimano-shqiptare). Isha 20 vjeç, e vi rgjër me flokë të gjatë (nuk më lejohej t’i prisja). Flokët e mi kanë arritur deri në gjunjë në moshën 20 vjeçare.. Është fotoja e parë që kushëriri im Fadil Berisha më shkrepi.

Nuk E Pranuan Se Ishte 10 Vite Me E Madhe, Dalin Fotot E Dasmës Së Ish-Nuses Të Sali Berishës. Isha E…Atë kohë m’u dha për burrë tërësisht një i huaj. Buzëqeshja në martesën tënde nuk ishte e lejuar (për nusen), por megjithatë …. në rrethana të tilla … kush do të donte?”, shkruan Sadija në këtë status.