Nuk E Keni Parë Kurrë, Kjo Është Adelina Vajza Nga Martesa E Parë E Sabriut

Nuk e keni pare kurr, kjo eshte Adelina Vajza nga martesa e pare e Sabriut Sabri Fejzullahu është ndër këngëtarët me të dashur për publikun shqiptarë.
Në vitet e 80-ta, Sabri Fejzullahu ishte ndër tjerash, edhe vullnetar i aksionit të parë punues “Ibër Lepenci” me qendër në Hajvali. Ndryshe, Adelina dhe Armendi, janë fëmijët e mëdhenjë të Sabri Fejzullahut, nga martesa e parë, dhe ja si duket tani Adelina, hape meposht re,klamn dhe shíkoo,fotot.