Nuk e keni idenë sa shumë përngjan Meda me vllaun e tij nuk mund ti dalloni (FOTO)

Nuk e keni idenë sa shumë përngjan Meda me vllaun e tij nuk mund ti dalloni. Këngëtari i njohur Mehdin Përgjeqaj-Meda përmes rrjeteve sociale na ka njoftuar me familjarët e tij.

Duke ndarë imazhe të ndryshme bashkë me ta.Njëjtë ka vepruar edhe sonte duke publikuar një foto krahas vëllaut, Duke e uruar për ditëlindje.

Ajo çka habiti më shumë ishte pamja e tyre, të cilët ngjasojnë si dy pika ujë. Në qoftë se Meda sdo të kishte mjekër.

Lirshëm do të mund ta ngatërronim me vëllaun e tij, apo,ja dhe fotoja e tyre ku duken se bashku,dhe duken shume te lumtur sbashku, transmeton ditorja.