Nuk E Keni Idenë Sa Është Rritur Djali I Fatos Nanos/ Tani Është Bërë Burrë Dhe Pozon Krah Të Atit


Fatos Nano vjen sërish në vëme ndjen e medias e publikut por kete here eshte ndryshe dhe shikooni sa eshte rritur djali.Klajdi Nano, ka postuar një foto në Instagramin e tij.

Duke na e risjellë sërish në vëmendje marr ëdhënien e tyre të veçantë.Nga një fëmijë i vogël, Klajdi tashmë është bërë burrë dhe së bashku me të atin kanë po zuar në këtë foto.Klajdi, djali i Xhoana Nanos është bi rësuar nga bashkëshorti i saj Fatos Nano në moshën 14 vjeç are.

Fatos Nano vjen sërish në vëme ndjen e medias e publikut por kete here eshte ndryshe dhe shikooni sa eshte rritur djali.Klajdi Nano, ka postuar një foto në Instagramin e tij. Artur Muharremi, ish bashkëshorti i Xhoanës i dha asokohe pëlqimin gjykatës që djali i tij të bi rësohej.Duke na e risjellë sërish në vëmendje marr ëdhënien e tyre të veçantë.Nga një fëmijë i vogël, Klajdi tashmë është bërë burrë dhe së bashku me të atin kanë po zuar në këtë foto.Klajdi, djali i Xhoana Nanos,ditorja.