Nuk E Dinit, Kader E Serialit Me Te Bukur “Lule Të Vetmuara” Është Vajza E Aktores Së Njohur Turke

Kader në jetën reale quhet Çaglaa Irmak dhe është e bija e një aktoreje shumë të famshme turke. Atë e njihni edhe ju pasi ka luajtur në disa seriale që janë transmetuar në Shqipëri. Gjithmon ajo luan role te bukur dhe eshte nje aktore shume e mire.

Nëna e Kaderit në jetën reale quhet Hulya Gulsen Irmak.Ajo ka luajtur rolin e Hafizes në serialin “Mos u dorëzo”, ja dhe disa foto,duke hap posht katrorin,shikoo,fotot.