Nuk Dukej Fare Si Tani/ Ja Si Ishte Rudina Magjistari Para 15 Vitesh, Vishej Me Veshje Transparente Dhe Me …


Nuk dukej fare si tani/ Ja si ishte Rudina Magjistari para 15 vitesh, vishej me veshje transparente dhe me. Moderatorja Rudina Magjistari që në fillimet e karrierës së saj, Rudina ështq kujdesur dhe ka gux uar shumë me stilin. Shume prej jush mund t’i kujtohet Rudina në emisionet e ndryshme teksa guxonte me veshjen.

Në një prej fotove të publikuara të asaj kohe, Rudina shfaqet gjatë spektaklit “Maratona e Këngës Popullore” dhe me një veshje shumë ndryshe nga ato që vesh në studio sot.Një element i dukshëm në veshjet e Rudinës janë edhe fustanet e gjatë, transparente e paksa pro vokues,ditorja.