Nuk do t’ju besoni syve, shikoni si po duket tani Fazileti

Ajo është një prej aktoreve më të pëlqyera të kinematografisë turke. Nazan Kesal është aktorja që me rolet e saj arriti të bëhet e famshme edhe jashtë kufijve turk.

Në publikun kosovar ajo u bë e njohur me rolin e ‘Faziletit’ në serialin ‘Zonjaa Fazileet dhe të bijatt’. E pas përfundimit të serialit duket se Faziletii ka ndryshuar shumë e këtë e shohim edhe në foton që ajo ka publikuar së fundi,ditorja.